Rosiile le tai in 4, dar nu complet, astfel incat sa se deschida ca o floare.
Scoti cu grija semintele si umpli rosiile cu crema de branza.
Atasezi cate o scobitoare in fiecare "lalea" si o asezi intr-o frunza de ceapa verde.
Se servesc imediat, ca si aperitiv sau gustare. Sunt foarte sanatoase si gustoase. In plus, "fura ochii" si sunt foarte apreciate de copii.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii