Tai brânza camembert în felii mai groase.
Bați ouăle cu un pic de sare.
Pentru că nu aderă făina de brânză, dai batoanele de brânză mai întâi prin ou, apoi le tăvălești prin făină, după aceea le dai prin ou și pesmet. În plus, le trebuie o mantie groasă, altfel se vor topi în contact cu uleiul.
Procedezi la fel cu sparanghelul, acesta e un pic mai dificil de uns, de aceea te poți ajuta de o pensulă. Este foarte gustos sparanghelul gătit astfel.
Le prăjești pe rând, în uleiul bine încins până se rumenesc ușor. Le scoți pe un șervet de hârtie, dar dacă brânza curge, mută-l direct pe farfurie, altfel se lipește de șervețel.
Poți servi cu ketchup în care ai pus un vârf de cuțit de busuioc uscat.
Poftă Bună!
Dacă vă place rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2021/05/gustare-cu-batoane-de-camembert-si.html
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii