Gustare cu batoane de camembert si sparanghel pane

Portii
4
Timp pregatire
22 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g brânză Camembert,
  • 4 buc sparanghel,
  • 2 ouă,
  • Sare, după gust,
  • 100 g făină,
  • 150 g pesmet de casă,
  • 200 ml ulei,
  • ketchup dulce, după gust,
  • Un vârf de cuțit busuioc uscat

Mod de preparare

Tai brânza camembert în felii mai groase.
Bați ouăle cu un pic de sare.
Pentru că nu aderă făina de brânză, dai batoanele de brânză mai întâi prin ou, apoi le tăvălești prin făină, după aceea le dai prin ou și pesmet. În plus, le trebuie o mantie groasă, altfel se vor topi în contact cu uleiul.
Procedezi la fel cu sparanghelul, acesta e un pic mai dificil de uns, de aceea te poți ajuta de o pensulă. Este foarte gustos sparanghelul gătit astfel.
Le prăjești pe rând, în uleiul bine încins până se rumenesc ușor. Le scoți pe un șervet de hârtie, dar dacă brânza curge, mută-l direct pe farfurie, altfel se lipește de șervețel.
Poți servi cu ketchup în care ai pus un vârf de cuțit de busuioc uscat.

Poftă Bună!
Dacă vă place rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2021/05/gustare-cu-batoane-de-camembert-si.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici