Franzela Umpluta

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500 gr faina
35 gr zahar
50 gr untura
20 gr drojdie proaspata
250 gr apa calduta
sare

Mod de preparare

Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar si cu putina apa. Varsam drojdia peste faina, adaugam untura la temperatura camerei, zaharul, sarea si apa (putin cate putin). Framantam 5 min si apoi lasam aluatul sa se odihneasca la loc cald 2 ore.

Intindem aluatul in forma dreptunghiulara Si acum cu muchia unui cutit impartim in trei foaia, dar fara sa o taiem, doar o marcam usor. Taiem partile exterioare in fasii egale si nu prea groase si umplem partea centrala cu ce vrem, rosii, salam, sunca, cascaval, motzarela, ketchup etc. Si am inceput sa impletesc fasiutele (din dreapta o fasie peste care punem una din stanga si tot asa). Se unge cu galbenus deasupra si se baga la cuptor la 200 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Franzela Umpluta" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iuliajewel
•  16.05.2011 17:41:06

Pacat ca nu ai poze - trebuie ca arata fenomenal - numai buna pentru copiii mofturosi!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Franzela Umpluta