Florile se pun sub jetul da apa si se clatesc usor, apoi se lasa la scurs sau se scutura usor de apa.
Intr-un vas, se pune oul, laptele, oregano, sarea si se omogenizeaza.
Se trec florile prin faina de grau, prin compozitia de ou si se pun la prajit, in tigaie; se prajesc pe ambele parti si se servesc pe frunze de busuioc, alaturi de un mujdei de usturoi.
Sa aveti pofta, dragilor si sa incercati aceasta reteta, este usor de facut si gustul este unul deosebit.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii