False `Bake Rolls`

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
False `Bake Rolls`

Ingrediente

  • paine uscata
  • usturoi
  • ulei
  • vegeta
  • patrunjel verde

Mod de preparare

:) tuturor ne prisoseste cateodata paine prin casa: ba am lua pera multa si s-a uscat, ba am facut ceva ce musai cere mamaliga si pana a doua zi painea nu mai este buna. Pot sa fac pesmet dar cum mie nu imi place sa arunc painea, insa imi plac foarte mult crutoanele de paine in supe-creme si salate, am facut ceva ce ma ducea cu gandul la "bake rolls2 din pungo frumos ambalate din tara, dar cateodata rancede.

Painea uscata de taia cubulete capt crutoane. Se face din 4-5 catei de usturoi, mai mult sau mai putin un el de mujdei: dupa ce se piseaza bine usturoiul se adauaga ulei si se freaca ca la maioneza, adaugam sare sau vegeta si patrunjel taitat fin etc si putina apa-ca o cescuta de cafea.

Painea taiata cubulete o punem in tava de la cuptor si stropim repede cu amestecul de mai sus, amestecam pana toate crutoanele au prins amestecul dpa care bagam la cuptor. Cat timp? Pana se usuca si se rumenesc putin: d eu am inceput sa scriu si le-am bronzat oleaca: p dar oricum imi plac si asa.

Asa ca maine pe la 11 o sa am ce sa rontai panala pauza de pranz! Da, cum imi plac si asa, mestec o guma dupa si se duce mirosul de usturoi! Eu le mai pun si la salate, cum ar fi cea " calduta" cu ficatel de pui in vin, dar asta e alta poveste..
In supe-creme, salate cu crutoane sau ca atare intre mese.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)