Una din cele trei lamai o taiem in felii longitudinale si le asezam intr-un bol,. Doua lamai taiate in doua si presate pentru a obtine zeama lor care va fi pusa peste felii. Doua linguri de miere si una de sare si o cescuta de ulei de masline om adauga in bol.
Mararul tocat marunt va umple cu aroma si culoare bolul nostru.
Apa rece in roport cu gustul fieceruia.
Acest dressing il folosim in situatii limita la produsele din peste si la tot felul de salate de sezon.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii