Dovlecel Umplut cu Rosii

Postat pe: 18-10-2010
(0)

Ingrediente

1 dovlecel mare sau mijlociu
4~5 catei de usturoi
2 rosii mari
1 lingura de patrunjel taiat marunt
2 lingura otet
25~30 g apa
1 lingurita ulei de masline (optional)
2 picaturi miere de albini

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se taie fisii subtiri dovlecelul si se prajeste la foc moderat pana devine un pic ruman, apoi se pune sa se scurga de ulei.

Se prajeste rosia taiata rondele pana i-si schimba culoarea.

Punem dovlecelul pe o scandurica si il presaram cu sare dupa gust, dar nu exagerat, luam o rondela de rosie scoatem de pe ea coaja si o punem pe dovlecel rulam dovlecelul si il punem pe o farfurie.

Dupa aceasta facem sosul din usturoiul pisat:
apa+otet+ulei+2 picaturi de miere+patrunjel taiat marunt si stropim dovleceii cu aceasta compozitie.

Acest aperitiv este foarte gustos si se serveste la mese festive precum si la o pofta de fiecare zi.

Pofta mare!
Rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovlecel Umplut cu Rosii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovlecel Umplut cu Rosii