Se taie fisii subtiri dovlecelul si se prajeste la foc moderat pana devine un pic ruman, apoi se pune sa se scurga de ulei.
Se prajeste rosia taiata rondele pana i-si schimba culoarea.
Punem dovlecelul pe o scandurica si il presaram cu sare dupa gust, dar nu exagerat, luam o rondela de rosie scoatem de pe ea coaja si o punem pe dovlecel rulam dovlecelul si il punem pe o farfurie.
Dupa aceasta facem sosul din usturoiul pisat:
apa+otet+ulei+2 picaturi de miere+patrunjel taiat marunt si stropim dovleceii cu aceasta compozitie.
Acest aperitiv este foarte gustos si se serveste la mese festive precum si la o pofta de fiecare zi.
Pofta mare!
Rece
Un fel principal numai bun pentru vegetarieni și în zilele de post! Spor și poftă bună!
Curry din linte si spanac la slow cooker Crock PotReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii