Se fierb legumele cu un praf de sare si legumele deshidratate, apoi se scurg. Legumele fierte le repartizam uniform in forme de minigugulufi, apoi turnam peste ele supa scursa in care am adaugat gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se lasa sa se inchege cel putin 2 ore, apoi se rastoarna pe un platou, cu scobitura in sus, in care se asaza cate un baton de surimi pe care inainte, le-am prajit pe ambele fete si am stors sucul de lamaie peste ele. Pot fi servite ca si aperitive reci, dar si ca garnitura la preparate din peste.
Pofta buna!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii