Se fierb legumele cu un praf de sare si legumele deshidratate, apoi se scurg. Legumele fierte le repartizam uniform in forme de minigugulufi, apoi turnam peste ele supa scursa in care am adaugat gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se lasa sa se inchege cel putin 2 ore, apoi se rastoarna pe un platou, cu scobitura in sus, in care se asaza cate un baton de surimi pe care inainte, le-am prajit pe ambele fete si am stors sucul de lamaie peste ele. Pot fi servite ca si aperitive reci, dar si ca garnitura la preparate din peste.
Pofta buna!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii