Se fierb legumele cu un praf de sare si legumele deshidratate, apoi se scurg. Legumele fierte le repartizam uniform in forme de minigugulufi, apoi turnam peste ele supa scursa in care am adaugat gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se lasa sa se inchege cel putin 2 ore, apoi se rastoarna pe un platou, cu scobitura in sus, in care se asaza cate un baton de surimi pe care inainte, le-am prajit pe ambele fete si am stors sucul de lamaie peste ele. Pot fi servite ca si aperitive reci, dar si ca garnitura la preparate din peste.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii