Ciupercile se feliaza,dovlecelul se rade pe razatoarea mare si impreuna cu uleiul ,se pun la calit pana se evapora lichidul .Se amesteca cu cascavalul razuit.
Aluatul de foietaj se intinde ,se taie patrate aprox.6/6 cm.In dreptul fiecarui colt se face cate o taietura oblica ,iar coltul se rasuceste prin taietura inspre exterior.Se umple fiecare cosulet cu 1-2 linguri din umplutura de mai sus si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Sunt aspectuoase si gustoase.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorToamna cea bogata ne-a adus multe fructe in panere ... vorba poeziei. Nu ne-a ramas decat sa le amestecam intr-o...
Desert placinta dulce de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii