Cosulete aperitiv cu ciuperci si cascaval

Complexitate
redusa
Cosulete aperitiv cu ciuperci si cascaval

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • un pachet de aluat de foietaj
  • 6 ciuperci proaspete
  • 1 dovlecel mic
  • 150 g cascaval
  • condimente,dupa preferinta
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Ciupercile se feliaza,dovlecelul se rade pe razatoarea mare si impreuna cu uleiul ,se pun la calit pana se evapora lichidul .Se amesteca cu cascavalul razuit.

Aluatul de foietaj se intinde ,se taie patrate aprox.6/6 cm.In dreptul fiecarui colt se face cate o taietura oblica ,iar coltul se rasuceste prin taietura inspre exterior.Se umple fiecare cosulet cu 1-2 linguri din umplutura de mai sus si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Sunt aspectuoase si gustoase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)