Cosulete aperitiv cu ciuperci si cascaval

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

Ingrediente:
un pachet de aluat de foietaj
6 ciuperci proaspete
1 dovlecel mic
150 g cascaval
condimente,dupa preferinta
2-3 linguri ulei
patrunjel

Mod de preparare

Ciupercile se feliaza,dovlecelul se rade pe razatoarea mare si impreuna cu uleiul ,se pun la calit pana se evapora lichidul .Se amesteca cu cascavalul razuit.

Aluatul de foietaj se intinde ,se taie patrate aprox.6/6 cm.In dreptul fiecarui colt se face cate o taietura oblica ,iar coltul se rasuceste prin taietura inspre exterior.Se umple fiecare cosulet cu 1-2 linguri din umplutura de mai sus si se dau la cuptor pana se rumenesc.

Sunt aspectuoase si gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cosulete aperitiv cu ciuperci si cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

eli
•  11.06.2009 22:59:38

cat de interesant!

alinaraluca2000
•  28.05.2009 11:22:01

Cum de mi-a scapat reteta asta?

lucia_bp
•  17.01.2009 18:51:13

Un mod ingenios de a pune in valoare umplutura.
Felicitari1

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cosulete aperitiv cu ciuperci si cascaval