Taiem foile de placinta in patrate de circa 10 cm. Ungem cu ulei de masline, cate 3 foi de placinta si le asezam intercalat, in tava de briose pentru a obtine forma cosuletelor. Coacem cosuletele 5-7 minute. Dupa ce s-au copt cosuletele, le lasam la racit.
Frigem pieptul de pui in ulei de masline, il condimentam cu sare, piper mozaic proaspat macinat, boia dulce si curcuma, adaugam ardeiul taiat cubulete, iar spre final, cand pieptul de pui este aproape gata, coaja rasa de lamaie.
Intr-un bol, pasam un fruct de avocado cu 1 lingura ulei de masline, zeama de la jumatate de lamaie sare si piper, apoi incorporam nucile caju maruntite.
Taiem celalalt fruct de avocado cubulete si il amestecam cu pieptul de pui. Compozitia rezultata, o punem in cosulete si ornam cu triunghiuri mici de lamaie si nuci caju. Alaturi de cosulete, servim pasta de avocado si caju.
Pofta buna !
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii