Cosulete aperitiv, cu avocado si piept de pui

Postat pe: 20-01-2017
(0)

Ingrediente

INGREDIENTE:
2 fructe de avocado
1 piept de pui dezosat
½ pachet foi de placinta
1 lamaie
1 ardei gras
½ ceasca nuci caju
1 lingurita boia dulce
1 lingurita curcuma
4 linguri ulei de masline
Sare, piper mozaic

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

10min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Taiem foile de placinta in patrate de circa 10 cm. Ungem cu ulei de masline, cate 3 foi de placinta si le asezam intercalat, in tava de briose pentru a obtine forma cosuletelor. Coacem cosuletele 5-7 minute. Dupa ce s-au copt cosuletele, le lasam la racit.
Frigem pieptul de pui in ulei de masline, il condimentam cu sare, piper mozaic proaspat macinat, boia dulce si curcuma, adaugam ardeiul taiat cubulete, iar spre final, cand pieptul de pui este aproape gata, coaja rasa de lamaie.
Intr-un bol, pasam un fruct de avocado cu 1 lingura ulei de masline, zeama de la jumatate de lamaie sare si piper, apoi incorporam nucile caju maruntite.
Taiem celalalt fruct de avocado cubulete si il amestecam cu pieptul de pui. Compozitia rezultata, o punem in cosulete si ornam cu triunghiuri mici de lamaie si nuci caju. Alaturi de cosulete, servim pasta de avocado si caju.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cosulete aperitiv, cu avocado si piept de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cosulete aperitiv, cu avocado si piept de pui