Ingrediente
● 2 cutii sardele in ulei picant |
● 5-6 cornuri de la brutarie |
● o lamaie mare |
● sare si piper |
● 2 linguri de unt |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Desfacem cutiile cu sardele si scurgem uleiul intr-un castron. Pasam bine cu furculita pestele din conserva, il frecam apoi cu untul moale la temp. camerei, stoarcem zeama lamaiei peste pasta, adaugam sare si piper dupa gust si picuram putin ulei picant din conserva.
Scobim cornurile taiate in doua, le umplem cu pasta pe care o indesam bine si dam la frigider sa stea cateva ore.
Pofta buna!
Se servesc reci pe platou ornat cu ardei rosu feliat, masline verzi si sferturi de oua fierte. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cornuri cu Pasta de Peste" nu uita sa ii faci un review.
Scobim cornurile taiate in doua, le umplem cu pasta pe care o indesam bine si dam la frigider sa stea cateva ore.
Pofta buna!
Se servesc reci pe platou ornat cu ardei rosu feliat, masline verzi si sferturi de oua fierte. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cornuri cu Pasta de Peste" nu uita sa ii faci un review.
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Ratatouille la slow cooker Crock Pot
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock Pot
Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock Pot
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot
Medalion de vitel cu pleurotus si baby morcov la slow cooker Crock Pot
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany