Fiecare corn si fiecare crenvurst se taie in doua pe lat.
Jumatatile de corn se scobesc de miez, se pune in fiecare jumatate cite o bucatica mica de unt si se introduce cate o jumatate de crenvurst, in asa fel ca sa intre cat mai mult in corn. Partea taiata trebuie sa fie inauntru. Se aseaza cele 12 jumatati de corn pe o tava unsa cu unt si se tin la cuptor timp de 10-15
minute.
Se servesc calde, imediat dupa ce au fost scoase din cuptor.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii