1.Conopida se curata de frunze, se rupe in buchetele, se spala bine apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare si o lingura buna delapte, iar cand este fiarta se scurge de apa.
2. Ceapa si usturoiul se curata, se spala, se toaca marunt, apoi se pun la calit intr-o tigaie cu ulei incins.
3. Pastrama de pui ( kaiser-ul) se taie julien, apoi se pune la calit peste ceapa si usturoi, se condimenteaza cu piper,iar cand este gatase scoate separat.
4. Intr-un vas termorezistent se pun buchetelele de conopida, pe deasupra pastrama cu ceapa si totul se imbraca cu smanatana amestecata cu ouale.
5. Deasupra preparatului se rade cascavalul , apoi se introduce vasul in cuptorul incins la 180
grade pentru aproximaiv 15 minute.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii