1.Conopida se curata de frunze, se rupe in buchetele, se spala bine apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare si o lingura buna delapte, iar cand este fiarta se scurge de apa.
2. Ceapa si usturoiul se curata, se spala, se toaca marunt, apoi se pun la calit intr-o tigaie cu ulei incins.
3. Pastrama de pui ( kaiser-ul) se taie julien, apoi se pune la calit peste ceapa si usturoi, se condimenteaza cu piper,iar cand este gatase scoate separat.
4. Intr-un vas termorezistent se pun buchetelele de conopida, pe deasupra pastrama cu ceapa si totul se imbraca cu smanatana amestecata cu ouale.
5. Deasupra preparatului se rade cascavalul , apoi se introduce vasul in cuptorul incins la 180
grade pentru aproximaiv 15 minute.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii