CONOPIDA SASEASCA LA CUPTOR

Postat pe: 02-11-2016
(0)

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 portii:
400 gr de conopida
200 ge pastrama de pui sau kaiser
100 gr de cascaval ( eu am folosit telemea de vaca)
100 gr de smantana
100 gr ceapa
1 ardei ( optional)
2 oua
30 ml de ulei
4 catei de usturoi
20 gr de sare
2 gr de piper alb

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

15min
Numar portii

PORȚII

4 portii
1.Conopida se curata de frunze, se rupe in buchetele, se spala bine apoi se pune la fiert in apa rece cu putina sare si o lingura buna delapte, iar cand este fiarta se scurge de apa.

2. Ceapa si usturoiul se curata, se spala, se toaca marunt, apoi se pun la calit intr-o tigaie cu ulei incins.

3. Pastrama de pui ( kaiser-ul) se taie julien, apoi se pune la calit peste ceapa si usturoi, se condimenteaza cu piper,iar cand este gatase scoate separat.

4. Intr-un vas termorezistent se pun buchetelele de conopida, pe deasupra pastrama cu ceapa si totul se imbraca cu smanatana amestecata cu ouale.

5. Deasupra preparatului se rade cascavalul , apoi se introduce vasul in cuptorul incins la 180
grade pentru aproximaiv 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara CONOPIDA SASEASCA LA CUPTOR" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei CONOPIDA SASEASCA LA CUPTOR