Punem de plamadeala, in aluat punem cana de apa calduta si un praf de sare si framantam. Adaugam un caus de ulei il mai framantam un pic cam 2 min. si il lasam la dospit. Intre timp ne ocupam de umplutura
Se taie cubulete slanina si se pune la prajit . Se adauga si carnatii intre timp si se calesc impreuna .
Adaugati varza taiata fideluta ,un pic de sare si piper dupa gust ,si lasati la foc mic pana varza e calita ( fiarta)
Pune-ti aluatul intr-o tava unsa si porniti cuptorul sa se incalzeasca.
Asezati umplutura racita peste aluat si trageti marginile aluatului in asa fel incat sa acoperiti umplutura .Apoi cu grija intindeti la marimea tavii.
Se unge suprafata cu galbenus de ou amestecat cu un pic de sare si se da la cuptor.
Se scoate de la cuptor, se scoate din tava si se acopera cu un prosop peste care se pune o punga ,si se lasa la racit.
Cand a racit se taie cuburi mai mari si se servesc.
Pofta buna !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii