Cocorada cu varza dulce

Complexitate
redusa
Cocorada cu varza dulce

Ingrediente

  • Avem nevoie pt aluat de:
  • -jumate kg faina
  • -o bucmica drojdie
  • -sare
  • -putin ulei
  • -aproximativ 1 cana de apa calduta(trebuie sa obtinem un aluat de consistenta aluatului de cozonac)
  • Pt umplutura :
  • -1 capatana de varza dulce
  • -300 gr clisa(slanina afumata)
  • -1 fir de carnat de casa afumat

Mod de preparare

Punem de plamadeala, in aluat punem cana de apa calduta si un praf de sare si framantam. Adaugam un caus de ulei il mai framantam un pic cam 2 min. si il lasam la dospit. Intre timp ne ocupam de umplutura

Se taie cubulete slanina si se pune la prajit . Se adauga si carnatii intre timp si se calesc impreuna .

Adaugati varza taiata fideluta ,un pic de sare si piper dupa gust ,si lasati la foc mic pana varza e calita ( fiarta)

Pune-ti aluatul intr-o tava unsa si porniti cuptorul sa se incalzeasca.

Asezati umplutura racita peste aluat si trageti marginile aluatului in asa fel incat sa acoperiti umplutura .Apoi cu grija intindeti la marimea tavii.

Se unge suprafata cu galbenus de ou amestecat cu un pic de sare si se da la cuptor.

Se scoate de la cuptor, se scoate din tava si se acopera cu un prosop peste care se pune o punga ,si se lasa la racit.
Cand a racit se taie cuburi mai mari si se servesc.
Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)