Am pus intr-o tigaie o lingurita ulei de masline si apoi 2 polonice cu aluat(jumatate din compozitia care va iese)
Am decorat cu felii de rosii, ciuperci si mozzarela. Am condimentat cu sare, piper si putin oregano.
Mai puteti pune daca doriti ardei si masline.
Am acoperit cu capac tigaia si am lasat la foc mic pana s-a facut...
Asa arata la sfarsit, decorata cu patrunjel proaspat.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.M-am inspirat de pe blogul lui Adi Hadean pentru aceasta varianta de crema pentru tiramisu. De obicei, fac crema doar cu...
Desert TiramisuO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii