Ciupercute Umplute - Pane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciupercute Umplute - Pane

Ingrediente

  • 16 ciupercute egale ca marime
  • 2 - 3 felii subtiri de sunca
  • 2 felii de cascaval afumat
  • 8 buc arpagic sau ceapa marunta
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • Pesmet
  • Ulei pt prajit

Mod de preparare

O idee pentru "bites size", "finger food", imbucatura, dumicat etc.

Cumparati ciupercute cam de aceeasi marime, curate si proaspete. Nu este indicat a spala ciupercile - daca e nevoie le puteti decoji, dar in nici un caz spala - lamelele ciupercii retin apa si nu se mai pot praji/sota, ci... fierbe!

Scoateti coditele (le puteti folosi la alta reteta - nu le aruncati) si umpleti palarioarele cu: sunca maruntita, cascaval tot foarte marunt taiata si ce credeti voi ca ar mai merita ciupercile astea. Eu am pus doar atata - intr-o palarioara umplutura si in cealalta o jumatate de arpagic.

Dupa ce le-ati umplut, puneti doua cate doua palarioare una peste alta, fixati-le cu o scobitoare si treceti-le prin faina frecata cu ou (o lingura de faina pentru un ou) si pesmet.

Frigeti-le la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile ca sa obtineti o frumoasa rumeneala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc