Ciuperci umplute cu rosii si dovlecel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci mari
  • 3 rosii coapte
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • ulei
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dovlecelul se taie cubulete mici.La fel si rosiile.Ceapa se toaca marunt.
Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Se separa coditele ciupercilor de palarii si se toaca.
Palariile se umplu cu tocatura de legume si se stropesc cu ulei,se presara cimbru,sare si piper.Se dau la cuptor 20 minute.Se servesc calde cu patrunjel tocat fin pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)