Ciuperci umplute cu rosii si dovlecel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ciuperci mari
  • 3 rosii coapte
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • ulei
  • cimbru
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dovlecelul se taie cubulete mici.La fel si rosiile.Ceapa se toaca marunt.
Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Se separa coditele ciupercilor de palarii si se toaca.
Palariile se umplu cu tocatura de legume si se stropesc cu ulei,se presara cimbru,sare si piper.Se dau la cuptor 20 minute.Se servesc calde cu patrunjel tocat fin pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa