Ciuperci umplute cu rosii si dovlecel

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

12 ciuperci mari
3 rosii coapte
1 dovlecel
1 ceapa
ulei
cimbru
patrunjel
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Dovlecelul se taie cubulete mici.La fel si rosiile.Ceapa se toaca marunt.
Intre timp se incalzeste cuptorul la 180 grade.
Se separa coditele ciupercilor de palarii si se toaca.
Palariile se umplu cu tocatura de legume si se stropesc cu ulei,se presara cimbru,sare si piper.Se dau la cuptor 20 minute.Se servesc calde cu patrunjel tocat fin pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci umplute cu rosii si dovlecel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci umplute cu rosii si dovlecel