Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte

Postat pe: 07-08-2018
(0)

Ingrediente

6 ciuperci mari
un castronel de carne tocata de curcan
1 ceasca de linte
1 ceapa mica
sare
1 lingurita de legume deshidratate
1 legatura de marar verde
6 oua de prepelita
ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

3 portii

Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor cca 20 minute, dupa care, cu un servetel absorbant, strangem din palariute tot sucul lasat.
Se spala lintea, apoi se da in clocot, cca 10 minute cu sare si legume deshidratate.
Se taie marunt ceapa, apoi se caleste intr-un strop de ulei de masline, se adauga si carnea tocata, lintea scursa de apa, se sareaza, se condimenteaza si se lasa sa scada tot sucul lasat de carne. Se ia de pe foc si se presara mararul tocat fin. Se umple fiecare ciuperca, se spage cate un ou de prepelita deasupra si se da la cuptor pana se incheaga oul.

Se servesc reci, ca aperitive!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci umplute cu carne de curcan si linte