Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor cca 20 minute, dupa care, cu un servetel absorbant, strangem din palariute tot sucul lasat.
Se spala lintea, apoi se da in clocot, cca 10 minute cu sare si legume deshidratate.
Se taie marunt ceapa, apoi se caleste intr-un strop de ulei de masline, se adauga si carnea tocata, lintea scursa de apa, se sareaza, se condimenteaza si se lasa sa scada tot sucul lasat de carne. Se ia de pe foc si se presara mararul tocat fin. Se umple fiecare ciuperca, se spage cate un ou de prepelita deasupra si se da la cuptor pana se incheaga oul.
Se servesc reci, ca aperitive!
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii