Ciuperci Pane Umplute cu Crema de Branza

Postat pe: 17-04-2012
(2)

Ingrediente

1 kg ciuperci proaspete, champignion, numai palariile
2 cutii cu crema de branza, simpla sau cu verdeata (200 g / cutie)
cateva felii de salam sau carnaciori uscati, taiat feliute
1 legatura de marar, tocat marunt
4- 5 oua
faina
pesmet
1/2 lingurita paprika dulce
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Curatai de pielita palarioarele ciupercilor.

Amestecati intr-un bol crema de branza, mararul si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Umpleti palarioarele ciupercilor cu amestecul de branza si infigeti cateva feliute de salam / carnaciori.
Separat, pregatiti un "sos" mai gros decat la clatite din ouale usor batute cu sare si piper, boia si faina / pesmet, in proportie egala.

Treceti ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in ulei incins, pe toate fetele, pana se auresc frumos.
Scoateti pe servetele absorbante.

Serviti cat sunt calde calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci Pane Umplute cu Crema de Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  09.05.2012 08:44:07

Cu multa placere, Ramona8809 !

ramona8809
•  08.05.2012 21:28:38

le-am facut astazi,super delicioase ,multumesc pt reteta.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci Pane Umplute cu Crema de Branza