Ciuperci Pane Umplute cu Crema de Branza

Complexitate
redusa
Ciuperci Pane Umplute cu Crema de Branza

Ingrediente

  • -1 kg ciuperci proaspete, champignion, numai palariile
  • -2 cutii cu crema de branza, simpla sau cu verdeata (200 g / cutie)
  • -cateva felii de salam sau carnaciori uscati, taiat feliute
  • -1 legatura de marar, tocat marunt
  • -4- 5 oua
  • -faina
  • -pesmet
  • -1/2 lingurita paprika dulce
  • -sare
  • -piper
  • -ulei

Mod de preparare

Curatai de pielita palarioarele ciupercilor.

Amestecati intr-un bol crema de branza, mararul si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Umpleti palarioarele ciupercilor cu amestecul de branza si infigeti cateva feliute de salam / carnaciori.
Separat, pregatiti un "sos" mai gros decat la clatite din ouale usor batute cu sare si piper, boia si faina / pesmet, in proportie egala.

Treceti ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in ulei incins, pe toate fetele, pana se auresc frumos.
Scoateti pe servetele absorbante.

Serviti cat sunt calde calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate