Ciuperci Pane Umplute cu Crema de Branza

Postat pe: 17-04-2012
(2)

Ingrediente

1 kg ciuperci proaspete, champignion, numai palariile
2 cutii cu crema de branza, simpla sau cu verdeata (200 g / cutie)
cateva felii de salam sau carnaciori uscati, taiat feliute
1 legatura de marar, tocat marunt
4- 5 oua
faina
pesmet
1/2 lingurita paprika dulce
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Curatai de pielita palarioarele ciupercilor.

Amestecati intr-un bol crema de branza, mararul si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Umpleti palarioarele ciupercilor cu amestecul de branza si infigeti cateva feliute de salam / carnaciori.
Separat, pregatiti un "sos" mai gros decat la clatite din ouale usor batute cu sare si piper, boia si faina / pesmet, in proportie egala.

Treceti ciupercile umplute prin sos, astfel incat sa fie cuprinse de acesta de jur- imprejur, apoi prajiti-le in ulei incins, pe toate fetele, pana se auresc frumos.
Scoateti pe servetele absorbante.

Serviti cat sunt calde calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciuperci Pane Umplute cu Crema de Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  09.05.2012 08:44:07

Cu multa placere, Ramona8809 !

ramona8809
•  08.05.2012 21:28:38

le-am facut astazi,super delicioase ,multumesc pt reteta.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciuperci Pane Umplute cu Crema de Branza