Se taie ceapa feliute, se caleste in uleiul de masline, kaiserul se toaca cubulete si se arunca peste ceapa, la calit-prajit, se adauga sarea, chimionul, se lasa pana curatam ciupercile.
Ciupercile le spalam, curatam iar piciorusele le indepartam si le tocam cubulete si le punem in tigaie peste kaiser si ceapa
Lasam vreo 10 minute la foc mic apoi adaugam bulionul care este preferabil sa fie mai dens. Se lasa vreo 5 minute la fic mediu, dupa care se adauga smantana, amestecati apoi si opriti focul, asezonati cu verdeata.
Ciupercile se asaza in tava in care am pus hartie de copt. Daca tava este teflonata nu este necesara hartia. In fiecare ciuperca se pune compozitia cu kaiser, iar deasupra se aseaza 1 felie de cascaval si parmesan ras
Se introduce tava la cuptor 20 min la 200 grade, eu am pus cuptorul pe ventilatie
Daca va ramane compozitie cu kaiser, se poate folosi peste paste, noi am repatat reteta de multe ori si de cateva ori a ramas compozitie, asa ca, am fiert paste, am pus copozitie si cate o ciuperca doua langa.
Au iesit foarte bune!!! Se pot servi si reci, sunt delicioase.
Calde, reci, cu paste.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii