Ciuperci la Cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci la Cuptor

Ingrediente

  • 8 ciuperci mari, preferabil cu diametrul de 10 cm
  • 1 lingura ulei masline
  • 150 grame kaiser
  • 500 ml bulion
  • 8 felii de cascaval
  • 1 ceapa
  • parmesan ras
  • 1 smantana la 200 ml cu procent de grasime la dorinta
  • chimion, sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel

Mod de preparare

Se taie ceapa feliute, se caleste in uleiul de masline, kaiserul se toaca cubulete si se arunca peste ceapa, la calit-prajit, se adauga sarea, chimionul, se lasa pana curatam ciupercile.

Ciupercile le spalam, curatam iar piciorusele le indepartam si le tocam cubulete si le punem in tigaie peste kaiser si ceapa

Lasam vreo 10 minute la foc mic apoi adaugam bulionul care este preferabil sa fie mai dens. Se lasa vreo 5 minute la fic mediu, dupa care se adauga smantana, amestecati apoi si opriti focul, asezonati cu verdeata.

Ciupercile se asaza in tava in care am pus hartie de copt. Daca tava este teflonata nu este necesara hartia. In fiecare ciuperca se pune compozitia cu kaiser, iar deasupra se aseaza 1 felie de cascaval si parmesan ras
Se introduce tava la cuptor 20 min la 200 grade, eu am pus cuptorul pe ventilatie

Daca va ramane compozitie cu kaiser, se poate folosi peste paste, noi am repatat reteta de multe ori si de cateva ori a ramas compozitie, asa ca, am fiert paste, am pus copozitie si cate o ciuperca doua langa.
Au iesit foarte bune!!! Se pot servi si reci, sunt delicioase.
Calde, reci, cu paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Cele mai apreciate rețete
Bomboane cu Visine din Visinata
2
Dulciuri

Bomboane cu Visine din Visinata

Bomboane cu Visine din Visinata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
3
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
5
Carte de bucate

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
Parteneri
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L Digital
Bucataras.RO

Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L Digital

De cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...

Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L Digital
Prajitura cu cocos si visine
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura