Ciuperci la Cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci la Cuptor

Ingrediente

  • 8 ciuperci mari, preferabil cu diametrul de 10 cm
  • 1 lingura ulei masline
  • 150 grame kaiser
  • 500 ml bulion
  • 8 felii de cascaval
  • 1 ceapa
  • parmesan ras
  • 1 smantana la 200 ml cu procent de grasime la dorinta
  • chimion, sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel

Mod de preparare

Se taie ceapa feliute, se caleste in uleiul de masline, kaiserul se toaca cubulete si se arunca peste ceapa, la calit-prajit, se adauga sarea, chimionul, se lasa pana curatam ciupercile.

Ciupercile le spalam, curatam iar piciorusele le indepartam si le tocam cubulete si le punem in tigaie peste kaiser si ceapa

Lasam vreo 10 minute la foc mic apoi adaugam bulionul care este preferabil sa fie mai dens. Se lasa vreo 5 minute la fic mediu, dupa care se adauga smantana, amestecati apoi si opriti focul, asezonati cu verdeata.

Ciupercile se asaza in tava in care am pus hartie de copt. Daca tava este teflonata nu este necesara hartia. In fiecare ciuperca se pune compozitia cu kaiser, iar deasupra se aseaza 1 felie de cascaval si parmesan ras
Se introduce tava la cuptor 20 min la 200 grade, eu am pus cuptorul pe ventilatie

Daca va ramane compozitie cu kaiser, se poate folosi peste paste, noi am repatat reteta de multe ori si de cateva ori a ramas compozitie, asa ca, am fiert paste, am pus copozitie si cate o ciuperca doua langa.
Au iesit foarte bune!!! Se pot servi si reci, sunt delicioase.
Calde, reci, cu paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Mancare de urzici cu mamaliga

Mancare de urzici cu mamaliga

Mancare de urzici cu mamaliga
Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Amandine III
4
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie
5
Dulciuri

Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie

Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie
Parteneri
Chec cu portocale
Culinar.RO

Chec cu portocale

Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...

Chec cu portocale
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Gustos.RO

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos