Am indepartat coditele ciupercilor.Am taiat cartofii si am decupat in fiecare bucata de cartof cat sa stea ciupercuta.
Am pus ciupercile in fiecare cartof,cate o bucatica de unt (cat un bob de mazare), sare, piper, ketchup, capacelul cartofului si marar uscat.
Am dat la cuptor, nu stiu cat timp ca tot incercam cu scobitoarea. Cand au fost moi cartofii am pus cate o lingura de smantana si o bucatica de cascaval si am mai lasat 10 minute la cuptor.
Sunt tare bune!
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaDe la Panacris luata si de Motan executata! Foarte buna!
Foi de napolitane cu crema de rahatDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii