Se pune ciolanul la fiert impreuna cu piperul, foaia de dafin, capatana de usturoi in kukta (oala cu presiune)aproximativ 1 1/2 ora. Oasele din interiorul ciolanului trebuie sa iasa usor, atunci este fiert bine.
Se piseaza marunt cele 3 catei de usturoi se pune sare si cu un pic de ulei il frecam sa se ingroase ca o maioneza. Punem apoi in el un strop de cream de gulyas sau 1 lingurita mica de boia.
Dupa ce am dezosat ciolanul il taiem in asa fel incat sa se desfasoare un pic si apoi il ungem cu usturoiul preparat. Il rulam strans intr-o folie si il lasam la rece 1-2 h.
Dupa ce a racit bine il feliem si se poate servi cu mustar, rosii proaspete, castraveti, ardei ,si atata ca Mmmmmm in nestire deja
Pofta buna !
Mancare de student, a zis Leone ca pe astea poate sa le manance si a treia zi, altceva nu prea-i intra pe gat daca sta mai...
Snitele din piept de puiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii