Ciolan afumat cu usturoi

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 bucata ciolan partea de sus
sare
piper boabe,
foi de dafin,
1 capatana usturoi ( ptr fiert ) si un pic de delikat la apa in care fierbe ciolanul
3 catei de usturoi
ulei ptr a freca usturoiul
crema gulyas sau boia

Mod de preparare

Se pune ciolanul la fiert impreuna cu piperul, foaia de dafin, capatana de usturoi in kukta (oala cu presiune)aproximativ 1 1/2 ora. Oasele din interiorul ciolanului trebuie sa iasa usor, atunci este fiert bine.

Se piseaza marunt cele 3 catei de usturoi se pune sare si cu un pic de ulei il frecam sa se ingroase ca o maioneza. Punem apoi in el un strop de cream de gulyas sau 1 lingurita mica de boia.

Dupa ce am dezosat ciolanul il taiem in asa fel incat sa se desfasoare un pic si apoi il ungem cu usturoiul preparat. Il rulam strans intr-o folie si il lasam la rece 1-2 h.
Dupa ce a racit bine il feliem si se poate servi cu mustar, rosii proaspete, castraveti, ardei ,si atata ca Mmmmmm in nestire deja

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciolan afumat cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

simonica37
•  05.04.2009 20:45:40

e super bun

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciolan afumat cu usturoi