Se spala frunzele si se usuca intr-un servet de hartie.
Cu o foarfeca de bucatarie se taie bucati mai marisoare de frunze lasand cotorul deoparte (se pot si rupe cu mana fara problema).
Se intind pe o tava de copt se stropesc cu uleiul si se sareaza.
Se amesteca bine ca sa le cuprinda uleiul si sarea peste tot, se aseza apoi intr-un singur rand (sa avem grija sa nu se suprapuna) si se pun la cuptorul preincalzit la 350 F (180 C) .
Se coc circa 15-20 de minute, depinde de cuptor. Trebuie sa fie crocante deci sa nu va speriati daca se ard putintel pe margini, asa trebuie sa fie.
Fiecare isi cunoaste cuptorul deci sa va regalti temperatura dupa cum credeti de cuviinta ca sa nu fie prea tare focul si sa usuce doar pe margini frunzele si in mijloc sa ramana fragede. Timpul de coacere este si el orientativ.
Se consuma ca atare sau langa un pahar de bere, uneori eu le mananc si langa un gratar de pui pe post de garnitura dar in cazul asta le las intregi si cu cotorul pe ele dar procedeul e la fel.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii