Chipsuri de Kale

Postat pe: 16-10-2013
(0)

Ingrediente

o legatura de kale (5-6 ftrunze)
2 lingurite de ulei de masline de calitate
sare de mare neprocesata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se spala frunzele si se usuca intr-un servet de hartie.

Cu o foarfeca de bucatarie se taie bucati mai marisoare de frunze lasand cotorul deoparte (se pot si rupe cu mana fara problema).

Se intind pe o tava de copt se stropesc cu uleiul si se sareaza.

Se amesteca bine ca sa le cuprinda uleiul si sarea peste tot, se aseza apoi intr-un singur rand (sa avem grija sa nu se suprapuna) si se pun la cuptorul preincalzit la 350 F (180 C) .

Se coc circa 15-20 de minute, depinde de cuptor. Trebuie sa fie crocante deci sa nu va speriati daca se ard putintel pe margini, asa trebuie sa fie.

Fiecare isi cunoaste cuptorul deci sa va regalti temperatura dupa cum credeti de cuviinta ca sa nu fie prea tare focul si sa usuce doar pe margini frunzele si in mijloc sa ramana fragede. Timpul de coacere este si el orientativ.

Se consuma ca atare sau langa un pahar de bere, uneori eu le mananc si langa un gratar de pui pe post de garnitura dar in cazul asta le las intregi si cu cotorul pe ele dar procedeul e la fel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chipsuri de Kale" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chipsuri de Kale