Tocati ceapa ff marunt, in robot daca se poate.
Puneti la scurs sfecla (mai ales daca este coapta caci are si mai multa apa) si o amestecati intr-un castron cu cartoful fiert, racit si strivit piure plus celelalte ingrediente
Amestecati bine si formati chiftelele, ideal ar fi sa fie mai taricele
Chiftele cu forma plata le tavaliti pe ambele fete in gris (ca mine) sau in malai si le prajiti in putin ulei pina se rumenesc, pe ambele fete..
Se servesc ca si gustare insa sunt bune si in chifla sau cu o salata.
* eu gasesc numai sfecla gata coapta insa in reteta originala sfecla era cruda si data pe razatoarea (atentie sa aveti manusi, caci pateaza)
Nota: printre ingredientele din reteta originala mai exista si Dry Mango/Amchur Powder, eu nu stiu ce este, nu am in casa si nu stiu cu ce se poate inlocui asa ca daca voi stiti, aveti si va place puteti sa adaugati 1/4 de lingurita
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAndra Mihail are rețeta perfectă de plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar. Iese crocantă, aromată și gata...
Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasăCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii