Se incalzeste cuptorul la temperatura mare, intre timp se amesteca toate ingredientele date in reteta. Se imparte in 25 de bucati mici de marimea unei nuci, se pun pe tava, se turtesc sa li se dea forma chiftelelor de hamburger si se coc, in cuptorul deja incalzit, pentru 10-15 minute.
Se scot si se trece la formarea hamburgerilor dupa preferinta fiecaruia (chifla taiata in doua, mustar, chifteaua de carne, castravete, rosie, salata ketchup, si capacul de paine). Serviti cu incredere, un aperitiv super bun si de efect.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii