Intr-un vas, punem apa la fiert. Cand fierbe apa, adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva minute. Eu le-am uitat pe foc si broccoli s-a cam sfaramat. Legumele fierte le punem la scurs intr-o strecuratoare.
Taiem partea de jos a chiflelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt partea exterioara a chiflelor.
Amestecam legumele cu cele 2 oua batute, cascavalul ras si carnaciorul taiat rondele. Am oprit feliute de carnaciori si cascaval ras pentru ornat.
Asezam chiflele intr-un vas uns cu unt. Punem compozitia de legume in fiecare chifla, apoi ornam cu cascaval ras si felii de carnacior.
Introducem la cuptor, la foc mediu, aproximativ 40 minute, pana se rumenesc carnaciorii.
Servim chiflele calde sau reci.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCum da frigul, cum am chef de copt ceva si de facut aluaturi. De aceasta data am ales o reteta pe care am pus de mult ochii,...
PideCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii