Chech de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g cascaval
  • cateva cepe verzi
  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 60 g unt
  • 250 g faina
  • o jumatate de pliculet praf de copt
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga ouale batute, untul topit si cascavalul ras.
Se incorporeaza apoi laptele si ceapa verde tocata marunt, se condimenteaza dupa gust si se amesteca bine.
Se toarna compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor timp de 50 minute, la foc potrivit.
Se lasa sa se raceasca inainte de a se felia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici