Se pun in vasul de la mixer, albusurile cu jumatate de lingura de chimen si le mixam la viteza mare, pana se fac spuma, adaugam apoi galbenusurile si continuam mixarea, adaugam cate o lingura de faina amestecata cu praful de copt si cate o lingura de iaurt peste compozitie si continuam mixarea; mai spre final, adaugam uleiul si mixam pana se obtine o pasta omogenizata foarte bine.
Taiem sunca cubulete mici, carnatii ii taiem felii, ardeii ii tocam in bucati mici si cascavalul il dam prin razatoare.
Punem in doua tavi hartie de copt unse cu putin ulei si turnam jumatate din compozitie in cele doua tavi, apoi punem peste compozitie, in cele doua tavi, jumatate din carnati, ardei, sunca si cascaval si adaugam restul de compozitie in tavi si continuam cu asezatul ingredintelor peste compozitie, apoi presaram restul de seminte de chimen. Dam tavile la cuptorul incalzit deja si lasam la copt, cel putin o ora, la foc potrivit. Oprim focul, scoatem tavile si lasam sa se racoreasca inainte de a felia produsul. Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii