Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume.
Lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe punga dupa care punem legumele intr-o strecuratoare si le lasam sa se racoreasca.
Batem ouale cu un strop de sare.
Adaugam rand pe rand cascavalul ras, untul topit si apoi racit si smantana.
Incorporam faina putin cate putin si apoi turnam treptat laptele.
Adaugam mix-ul de legume.
Stingem praful de copt in zeama de lamaie si apoi il incorporam in amestecul de mai sus.
Potrivim de sare si piper.
Amestecam.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam amestecul.
Nivelam.
Dam la cuptorul preincalzit,la foc mic,si coacem pana ce checul este bine facut(trebuie sa treaca testul scobitorii) si frumos rumenit.
Lasam sa se racoreasca si apoi putem felia.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii