- se taie felii subtiri dovleceii, pe lungime
- ii saram apoi ii coacem pe gratar de carbuni sau pe gratar pe aragaz (teflon sau fonta) sau chiar in tava la cuptor
- cind sunt gata ii scoateti intr-un castron si turnati peste ei ulei si usturoi taiat marunt (nu exagerati) si frunze de menta sau marar
- ii varsam in blender/robot si ii mixam bine, daca mai e nevoie adaugam ulei, tb sa aiba consistenta salatei de vinete (ca idee)
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii