Caviar de Dovlecei Copti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Caviar de Dovlecei Copti

Ingrediente

  • dovlecei
  • sare
  • ulei
  • usturoi
  • menta sau marar

Mod de preparare

- se taie felii subtiri dovleceii, pe lungime

- ii saram apoi ii coacem pe gratar de carbuni sau pe gratar pe aragaz (teflon sau fonta) sau chiar in tava la cuptor

- cind sunt gata ii scoateti intr-un castron si turnati peste ei ulei si usturoi taiat marunt (nu exagerati) si frunze de menta sau marar

- ii varsam in blender/robot si ii mixam bine, daca mai e nevoie adaugam ulei, tb sa aiba consistenta salatei de vinete (ca idee)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate