Caviar de Dovlecei Copti

Postat pe: 25-03-2011
(0)

Ingrediente

dovlecei
sare
ulei
usturoi
menta sau marar

Mod de preparare

PREGĂTIRE

20min
- se taie felii subtiri dovleceii, pe lungime

- ii saram apoi ii coacem pe gratar de carbuni sau pe gratar pe aragaz (teflon sau fonta) sau chiar in tava la cuptor

- cind sunt gata ii scoateti intr-un castron si turnati peste ei ulei si usturoi taiat marunt (nu exagerati) si frunze de menta sau marar

- ii varsam in blender/robot si ii mixam bine, daca mai e nevoie adaugam ulei, tb sa aiba consistenta salatei de vinete (ca idee)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Caviar de Dovlecei Copti" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Caviar de Dovlecei Copti