Caviar de Dovlecei Copti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Caviar de Dovlecei Copti

Ingrediente

  • dovlecei
  • sare
  • ulei
  • usturoi
  • menta sau marar

Mod de preparare

- se taie felii subtiri dovleceii, pe lungime

- ii saram apoi ii coacem pe gratar de carbuni sau pe gratar pe aragaz (teflon sau fonta) sau chiar in tava la cuptor

- cind sunt gata ii scoateti intr-un castron si turnati peste ei ulei si usturoi taiat marunt (nu exagerati) si frunze de menta sau marar

- ii varsam in blender/robot si ii mixam bine, daca mai e nevoie adaugam ulei, tb sa aiba consistenta salatei de vinete (ca idee)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa