Intr-un vas de plastic se amesteca brinza cu sarea si bicarbonatul se lasa sa se odihneasca compozitia intr-un loc caldut timp de 3 4 ore, sau se poate face compozitia de seara si lasat sa stea pina adoua zi dimineata.
Dupa ce sa format o crusta galbuie deasupra pe brinza se pune pe baie de aburi impreuna cu margarina se amesteca din cind in cind daca brinza a fost putin mai moale cind e aproape compozitia gata se amesteca cu telu dak au ramas cocoloase se pune toata compozitia intrun vas de plastic de diferita forma tapeta cu ulei.
Se poate servi in diferite moduri eu am pus si pe cartofi fierti, sau pe langose, etc

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii