Se fierb cartofii in apa cu sare, cca 13 minute, nu foarte fierti, apoi se lasa sa se raceasca bine si se taie pe lung in jumatati egale care apoi se scobesc cu o lingurita lasand cca 0,5 cm, grosimea peretilor cartofilor. Se stropesc in interiorul scobit cu ulei de masline, se condimenteaza, apoi se acopera cu cate o bucata de prosciutto.
Se amesteca branza cu oul si pieptul taiat cubulete, apoi umplem fiecare jumatate de cartof acoperita de prosciutto si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau cca. 10-15 minute, la foc potrivit sa se rumeneasca usor.
Pofta buna!!!
Pentru că încă mai avem multe mere, odată cu trandafirașii în foietaj am făcut și o tartă normandă cu...
Desert tarta normanda cu mereCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii