Se curata cartofii, se spala, se taie felii si se pun la fiert intr-un vas cu apa cat sa ii acopere, putina sare si o lingura de ulei. Daca branza este foarte sarata, atunci nu se mai pune sare peste cartofi. Pe parcursul fierberii se mai adauga apa daca este necesar. Dupa ce fierb, cartofii se paseaza si se lasa sa se raceasca.
Dupa aceea, intr-un castron se pune branza de vaca data pe razatoarea cea mica, piureul de cartofi, oul, putin cimbru uscat, putin piper negru macinat si pesmetul. Se amesteca totul si se potriveste de sare. Se formeaza buletele, se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe un servetel absorbant.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii