Buffalo Tofu in crusta de pesmet japonez (Panko)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

tofu
sos Buffalo (preferabil picant)
pesmeti in stil japonez (Panko)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se marineaza tofu-ul presat (adica lasat cam 20 de minute infasurat intr-un prosopel curat si pus sub ceva greu, cum ar fi un atlas) in sos Buffalo pentru aproximativ 30 min.

Se iau bucatile de tofu (de marime medie) si se acopera apoi cu pesmeti.

Se pun la cuptor pana cand se rumenesc usor si capata o culoare usor aurie.


Se serveste imediat dupa ce a fost scos din cuptor si NU se lasa pentru a doua zi pentru ca se pleosteste. :D
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Buffalo Tofu in crusta de pesmet japonez (Panko)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Buffalo Tofu in crusta de pesmet japonez (Panko)