Se marineaza tofu-ul presat (adica lasat cam 20 de minute infasurat intr-un prosopel curat si pus sub ceva greu, cum ar fi un atlas) in sos Buffalo pentru aproximativ 30 min.
Se iau bucatile de tofu (de marime medie) si se acopera apoi cu pesmeti.
Se pun la cuptor pana cand se rumenesc usor si capata o culoare usor aurie.
Se serveste imediat dupa ce a fost scos din cuptor si NU se lasa pentru a doua zi pentru ca se pleosteste. :D
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii