Budinca de dovlecei cu cascaval

Postat pe: 11-03-2017
(0)

Ingrediente

5 oua
3 dovlecei potriviti
1 morcov potrivit
200 g cascaval
sare
boia
rosii cherry
putin pesmet

Mod de preparare

PREGĂTIRE

15min

GĂTIRE

30min

PORȚII

6 portii
Curatam dovleceii si morcovul si ii dam pe razatoare. Dovleceii ii dam pe razatoarea mare, morcovul pe razatoarea mica. Cascavalul il dam pe razatoarea mica.
Batem ouale cu sare si boia dulce, adaugam dovleceii, morcovul si cascavalul ras. Ungem cu unt un vas termorezistent si presaram putin pesmet, apoi punem compozitia de dovlecei. Din loc in loc, asezam rosii cherry si presaram pe deasupra putin pesmet, apoi cascaval ras.
Introducem vasul in cuptorul incins pana se rumeneste usor.
Este foarte buna si calda si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Budinca de dovlecei cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Budinca de dovlecei cu cascaval