Budinca de dovlecei cu cascaval

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Budinca de dovlecei cu cascaval

Ingrediente

  • 5 oua
  • 3 dovlecei potriviti
  • 1 morcov potrivit
  • 200 g cascaval
  • sare
  • boia
  • rosii cherry
  • putin pesmet

Mod de preparare

Curatam dovleceii si morcovul si ii dam pe razatoare. Dovleceii ii dam pe razatoarea mare, morcovul pe razatoarea mica. Cascavalul il dam pe razatoarea mica.
Batem ouale cu sare si boia dulce, adaugam dovleceii, morcovul si cascavalul ras. Ungem cu unt un vas termorezistent si presaram putin pesmet, apoi punem compozitia de dovlecei. Din loc in loc, asezam rosii cherry si presaram pe deasupra putin pesmet, apoi cascaval ras.
Introducem vasul in cuptorul incins pana se rumeneste usor.
Este foarte buna si calda si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu Nuca
1
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
2
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Tartiflette- specialitate Savoyarda
5
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Parteneri
desert cheesecake marmorat cu ciocolata
Bucataras.RO

desert cheesecake marmorat cu ciocolata

Nu ma dau in vant dupa cheesecake-urile coapte, insa cele preparate la rece sunt irezistibile. Cel de astazi e absolut divin...

desert cheesecake marmorat cu ciocolata
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala