Se taie painea felii mari pe lung. Se taie rosiile cubulete marunte si se rastoarna intr-un castron marisor, se adauga cascaval ras, usturoiul bine maruntit, un firicel ulei de masline, sare si piper dupa gust. In functie de rosii se face cata cantitate doriti! Se omogenizeaza bine compozitia si se pune pe feliile de paine si se da la cuptor la foc potrivit, urmarindu-le pane se moaie rosiile si se topeste cascavalul.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii