Ingrediente
● o paine rotunda |
● rosii |
● cascaval |
● usturoi |
● patrunjel |
● sare piper |
● putin ulei masline |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Se taie painea felii mari pe lung. Se taie rosiile cubulete marunte si se rastoarna intr-un castron marisor, se adauga cascaval ras, usturoiul bine maruntit, un firicel ulei de masline, sare si piper dupa gust. In functie de rosii se face cata cantitate doriti! Se omogenizeaza bine compozitia si se pune pe feliile de paine si se da la cuptor la foc potrivit, urmarindu-le pane se moaie rosiile si se topeste cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Brusquette Italiene!" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Brusquette Italiene!" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
scflav_31
• 05.04.2009 00:03:05
Se poate si fara nu e problema.Se mai poate adauga si altceva dupa cum credeti ca va place.
adina_83
• 02.04.2009 17:19:42
Dar fara usturoi nu se poate?Eu sunt alergica la el.Pt sot pot pregati cu usturoi,dar pt mine........?Uaaaaaaaaaaaaa.
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 07.08.2009 16:31:28
eu tai catelul de usturoi in doua si frec bine felia de paine prajita, astfel ii ramane numai un iz usor de usturoi, aromat, mniam mniam!