Se taie painea felii mari pe lung. Se taie rosiile cubulete marunte si se rastoarna intr-un castron marisor, se adauga cascaval ras, usturoiul bine maruntit, un firicel ulei de masline, sare si piper dupa gust. In functie de rosii se face cata cantitate doriti! Se omogenizeaza bine compozitia si se pune pe feliile de paine si se da la cuptor la foc potrivit, urmarindu-le pane se moaie rosiile si se topeste cascavalul.
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii