Bruschette Improvizate

Complexitate
redusa
Bruschette Improvizate

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 8 felii de paine
  • 250 -300 gr de zarzavat de supa (ceapa, tulpina de telina verde
  • morcov)
  • 100 g de sunca
  • 80-100 g de smantana
  • ulei de masline
  • usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare

Taiati cubulete morcovul, ceapa si tulpina de telina si le caliti cam 8-10 minute intr-o tigaie cu 1-2 linguri de ulei de masline. Adaugati sunca taiata, smantana, sare si piper, lasati pe foc cateva minute pana scade smantana.

Prajiti feliile de paine pe plita sau in cuptor, frecatile cu un catel de usturoi, puneti un fir de ulei de masline. Deasupra feliilor inca calde, puneti compozitia de legume si sunca si serviti imediat calde.


Se pot prepara si inainte, incalzindu-le dupa aceea in cuptor sau la grill.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa