 
		
	Taiati cubulete morcovul, ceapa si tulpina de telina si le caliti cam 8-10 minute intr-o tigaie cu 1-2 linguri de ulei de masline. Adaugati sunca taiata, smantana, sare si piper, lasati pe foc cateva minute pana scade smantana.
Prajiti feliile de paine pe plita sau in cuptor, frecatile cu un catel de usturoi, puneti un fir de ulei de masline. Deasupra feliilor inca calde, puneti compozitia de legume si sunca si serviti imediat calde.
 
Se pot prepara si inainte, incalzindu-le dupa aceea in cuptor sau la grill. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii