Bomboane de pom cu carne tocata si mar

Postat pe: 30-12-2016
(0)

Ingrediente

1 pachet de aluat de foietaj
400 g carne tocata de pui
1 mar
1 fir de praz
cimbru
1/2 legatura patrunjel
sare
piper.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

20 portii
Radem marul si il stoarcem bine. Tocam prazul si patrunjelul. Amestecam carnea tocata cu marul, prazul si patrunjelul pana se omogenizeaza. Asezonam cu sare, piper si cimbru. Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri, pe care le intindem cu sucitorul. In mijlocul fiecarui dreptunghi punem cate o lingurita de umplutura, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Bomboane de pom cu carne tocata si mar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bomboane de pom cu carne tocata si mar