Fierbem in apa cu sare foile de lasagne dupa indicatiile de pe pachet. Le scoatem cu atentie din apa si le asezam sa se racoreasca pe o farfurie. Ungem cu un pic de ulei pe o parte si pe alta fiecare foaie si le asezam una dupa alta pe un prosop curat.
Ungem doua foi cu pesto si doua cu branzica in care am adaugat hreanul si un praf de sare.
Peste foile cu pesto asezam jambonul si peste celelalte frunza de salata si cate un batonas de surimi.
Rulam fiecare foaie si taiam in 4 felii egale dupa care le inchidem cu o scobitoare.
Decoram si servim.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii