Fierbem in apa cu sare foile de lasagne dupa indicatiile de pe pachet. Le scoatem cu atentie din apa si le asezam sa se racoreasca pe o farfurie. Ungem cu un pic de ulei pe o parte si pe alta fiecare foaie si le asezam una dupa alta pe un prosop curat.
Ungem doua foi cu pesto si doua cu branzica in care am adaugat hreanul si un praf de sare.
Peste foile cu pesto asezam jambonul si peste celelalte frunza de salata si cate un batonas de surimi.
Rulam fiecare foaie si taiam in 4 felii egale dupa care le inchidem cu o scobitoare.
Decoram si servim.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii