Apero Pasta

Complexitate
redusa
Apero Pasta

Ingrediente

  • 4 foi de lasagne
  • 2 felii de jambon (sau o felie mare taiata in doua)
  • 2 lingurite de pesto
  • 1 foaie de salata
  • 2 batonase surimi
  • 2-3 lingurite de branza gen Philadelphia
  • ½ de lingurita de hrean
  • Frunze de busuioc
  • Bucatele de ardei rosu

Mod de preparare

Fierbem in apa cu sare foile de lasagne dupa indicatiile de pe pachet. Le scoatem cu atentie din apa si le asezam sa se racoreasca pe o farfurie. Ungem cu un pic de ulei pe o parte si pe alta fiecare foaie si le asezam una dupa alta pe un prosop curat.

Ungem doua foi cu pesto si doua cu branzica in care am adaugat hreanul si un praf de sare.
Peste foile cu pesto asezam jambonul si peste celelalte frunza de salata si cate un batonas de surimi.
Rulam fiecare foaie si taiam in 4 felii egale dupa care le inchidem cu o scobitoare.
Decoram si servim.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
3
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
4
Carte de bucate

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
Vinete cu Ton si Mozzarella
5
Mancaruri cu peste

Vinete cu Ton si Mozzarella

Vinete cu Ton si Mozzarella
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie