Intr-un bol se pune ricotta. Peste ricotta se pun frunzele de busuioc, taiate si frunzele de patrunjel, la fel, taiate.
Se amesteca bine si se pune sare dupa gust.
Feliile de paine se pot taia, cu forme de biscuiti sau se pot folosi intregi. Feliile se ung cu crema de ricotta.
Peste crema de ricotta se pun fasii de somon afumat, iar deasupra somonului, se pot pune frunze de busuioc.
Se servesc imediat.
Pofta buna!
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii