Se ia branza care este la temperatura camerei si se amesteca cu smantana, bine de tot, cu un mixer. Se adauga toate celelalte componente apoi, se mai amesteca cu mixerul cateva secunde. Se scoate din vasul in care s-a facut amestecul, se aseaza pe o farfurie/platou pe care urmeaza sa servim aperitivul, modelam sub forma de lacrima, acoperim cu film alimentar si punem la frigider pana in ziua urmatoare.
Pregatim nucile pecan si le lasam deoparte pana cand le vom folosi. In ziua servirii aperitivului, cu circa 2 ore inainte de a veni musafirii se trece la decoratul aperitivului. Se scoate branza din frigider cam cu jumatate de ora inainte de a incepe decoratul si se lasa la temparatura camerei.
In felul asta nucile se vor lipi pe forma foarte usor. Se scoate filmul alimentar si se incepe fixarea nucilor incepand de la baza ananasului. Primul rand de nuci se pune una langa alta, apoi incepand cu al doilea strat ele vor fi una langa alta si foarte usor suprapuse peste randul de dedesubt.
Spre sfarsitul decorarii nucile se vor ridica tot mai mult. Voi nu trebuie sa faceti nimic, ele singure se vor ridica de la sine. La capatul de sus al ananasului se vor infige cele doua buchetele de pin, realizand astfel aspectul complet al ananasului.
Desigur ca la crema asta de branza se pot face orice fel de combinatii va plac, se poate amesteca branza cu ananas sau cu alte fructe, depinde de gustul dvs sau al musafirilor.
Va doesc pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii