Aperitiv cu Branza

Postat pe: 27-09-2010
(6)

Ingrediente

Branza de burduf
branza de oaie
2-3 linguri smantana groasa
jumatate ceapa
2 catei usturoi
sare
busuioc
rosii(eu n-am avut si am pus de la cutie)
ulei masline
paine

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Taiem painea felii, punem pe fiecare cate-o feliuta de unt, le asezam in tava pe care o dam 5-7 min in cuptorul incins, sa se usuce un pic la suprafata.

Intre timp punem intr-un castronel branza de burduf, cea de oaie, ceapa taiata marunt(daca aveti ceapa verde e si mai buna), usturoiul marunt, smantana, sare, busuioc.
Amestecam bine tot.

Scoatem tava din cuptor; punem pe fiecare felie compozitie; dam iarasi la cuptor; lasam pana capata o culoare aurie, scoatem tava si punem rosiile, mai lasam 2-3 minute si le servim cu putin ulei de masline.


O reteta asemanatoare am vazut-o intr-o revista dar cred ca e si mai buna cu ceapa verde, busuioc tot verde si rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aperitiv cu Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

stefy
•  27.10.2012 14:19:56

rebela cantitatile le-am pus din ochi...nu stiu sa-ti zic exact!

rebela71
•  08.07.2012 09:24:52

cantitatea de branza pentru smantana si usturoiul precizat?

stefy
•  20.02.2009 21:30:39

adina multumesc

adina_83
•  20.02.2009 15:50:13

Delicios!Bravo!

stefy
•  20.02.2009 13:29:08

lucia multam de aprecieri

lucia_bp
•  14.02.2009 13:45:32

Foarte bune si rapide !
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aperitiv cu Branza