Aperitiv cu Branza

Postat pe: 27-09-2010
(6)

Ingrediente

Branza de burduf
branza de oaie
2-3 linguri smantana groasa
jumatate ceapa
2 catei usturoi
sare
busuioc
rosii(eu n-am avut si am pus de la cutie)
ulei masline
paine

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Taiem painea felii, punem pe fiecare cate-o feliuta de unt, le asezam in tava pe care o dam 5-7 min in cuptorul incins, sa se usuce un pic la suprafata.

Intre timp punem intr-un castronel branza de burduf, cea de oaie, ceapa taiata marunt(daca aveti ceapa verde e si mai buna), usturoiul marunt, smantana, sare, busuioc.
Amestecam bine tot.

Scoatem tava din cuptor; punem pe fiecare felie compozitie; dam iarasi la cuptor; lasam pana capata o culoare aurie, scoatem tava si punem rosiile, mai lasam 2-3 minute si le servim cu putin ulei de masline.


O reteta asemanatoare am vazut-o intr-o revista dar cred ca e si mai buna cu ceapa verde, busuioc tot verde si rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Aperitiv cu Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

stefy
•  27.10.2012 14:19:56

rebela cantitatile le-am pus din ochi...nu stiu sa-ti zic exact!

rebela71
•  08.07.2012 09:24:52

cantitatea de branza pentru smantana si usturoiul precizat?

stefy
•  20.02.2009 21:30:39

adina multumesc

adina_83
•  20.02.2009 15:50:13

Delicios!Bravo!

stefy
•  20.02.2009 13:29:08

lucia multam de aprecieri

lucia_bp
•  14.02.2009 13:45:32

Foarte bune si rapide !
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Aperitiv cu Branza