Orezul il punem intr-o cratita cu putin ulei de masline la prajit, dupa ce este putin prajit turnam apa fierbinte si lasam sa fiarba, adaugam sare si piper. Intre timp spalam prunele, scoatem samburii, rosia o taiem in cubulete mici. Doua felii de sunculita taiem bucatele mici si le punem la prajit in putin ulei.
Apoi amestecam orezul cu rosia si cu sunculita prajita si se mai adauga sare si piper dupa gust.
Aceasta umplutura o punem in prune, apoi acestea se aranjeaza intr-un vas uns cu ulei si se baga la cuptor pentru vreo 15 min.
Servim prunele peste orezul care a mai ramas, ornam cu sunculita, punem niste frunze de rozmarin (din astea am avut in casa), iar pe deasupra punem sosul care s-a scurs in cratita in care s-au copt prunele.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii