Cine vrea poate sa treaca anghinarea prin mujdei de usturoi inainte da o tavali prin faina
anghinarea se curata de frunzele externe, pina cind ajungeti la cele mai deschise la culoare si mai fragede, se taie in jumatate sau in sferturi lasind o parte din codita (care va fii curatata cu ustensila pentru curatat cartofi sau morcovi).
dupa ce ii curatati in puneti in apa cu lamiie ca sa nu se innegreasca
apoi se trec prin faina amestecata cu malai si prajiti in ulei incins pina cind devin aurii, scoateti pe hirtie de bucatarie si serviti cald
Aveam cateva mere uitate intr-un cos, un compot de piersici si 2 bucati de foietaj in frigider care mai aveau putin si...
Foietaj cu mere si piersiciInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii