Toti cei carora le plac mancarurile cu arpagic stiu cat este de chinuitor sa il cureti. In caz ca nu o stiati deja, exista o metoda simpla si rapida care sa va usureze treaba.
Pasul 1:
Puneti apa intr-un vas si lasati pe foc sa dea in clocot.
Pasul 2:
Cat se incalzeste apa, taiati partea cu mustati de la bulbul arpagicului cu ajutorul unui cutit.
Pasul 1:
Puneti arpagicul in vas cu apa fierbinte si lasati sa dea 2-3 clocote.
Pasul 4:
Scoateti cu ajutorul unei spumiere intr-o strecuratoare.Lasati arpagicul sa se racoreasca putin.
Pasul 5:
Indepartati coaja (foile maronii exterioare) cu mana, incepand de la partea sectionata spre coada.
Pasul 6:
Puneti arpagicul curatat intr-un vas cu apa rece, spalati si scurgeti.
Folositi-l dupa cum cere reteta.
Autor: Lucia_bp
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCheesecake cu lamaie si menta - un desert racoritor si cremos, perfect pentru zilele calde de vara. Aceasta reteta fara...
Cheesecake cu lamaie si mentaAm poftit la o salata cu carne de vita si cartofi. Am cautat o alternativa mai light la folosirea maionezei. Salata mea a...
Salata picanta cu carne de vitaO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii