Toti cei carora le plac mancarurile cu arpagic stiu cat este de chinuitor sa il cureti. In caz ca nu o stiati deja, exista o metoda simpla si rapida care sa va usureze treaba.
Pasul 1:
Puneti apa intr-un vas si lasati pe foc sa dea in clocot.
Pasul 2:
Cat se incalzeste apa, taiati partea cu mustati de la bulbul arpagicului cu ajutorul unui cutit.
Pasul 1:
Puneti arpagicul in vas cu apa fierbinte si lasati sa dea 2-3 clocote.
Pasul 4:
Scoateti cu ajutorul unei spumiere intr-o strecuratoare.Lasati arpagicul sa se racoreasca putin.
Pasul 5:
Indepartati coaja (foile maronii exterioare) cu mana, incepand de la partea sectionata spre coada.
Pasul 6:
Puneti arpagicul curatat intr-un vas cu apa rece, spalati si scurgeti.
Folositi-l dupa cum cere reteta.
Autor: Lucia_bp
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii