Scapa de kilogramele acumulate de Sarbatori, cu Suc Detox Verde made by Carmen Bruma la Kuvings

(0)

2016-01-20 00:00:00

Carmen Bruma vine in ajutorul celor care si-au propus sa scape de kilogramele in plus, acumulate de sarbatori.

Astfel ca, frumoasa vedeta ofere cateva sfaturi utile pentru recapatarea siluetei dorite.

Iata care sunt acestea:



1. Incearca sa elimini alimente precum cascavalul, branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigeii, produsele de patiserie din faina alba, mezelurile si dulciurile si bauturi cu alcool, sucurile dulci si frappe-urile

2. Nu manca nimic dupa apusul soarelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare. Mananca fructe la 1-2 ore inainte sau dupa masa, dar pana in ora 15:00.

3. Fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc, sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa. Oricare dintre variante poate functiona, cu conditia sa fii perseverent/a.

4.Evita sa mananci la masa de seara carbohidrati de genul orez, paine, paste, mamaliga. Cina trebuie sa contina o carne slaba cu o garnitura din salata de sezon.

5. Inlocuieste gustarile cu diverse sucuri proaspete din fructe sau legume. De exemplu, SUCUL DETOX VERDE preparat de Carmen Bruma cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings.



Reteta o ai mai jos.

Ingrediente:

mar 1 buc (250 g)
castraveti mici 2 buc. (200 g)
telina (radacina) 1 buc. (100 g)
spanac proaspat 2 maini
lamaie - 1 buc.

Mod de preparare:

Spala toate ingredientele si curata lamaia si telina


Echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri


Introdu pe rand ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de axul melcat


La final poti adauga in suc si 2 cuburi de gheata, dupa preferinta


Sucul se bea imediat dupa preparare, zilnic, in prima parte a zilei. Are putine calorii, stimuleaza digestia, ajuta in procesul de eliminare a toxinelor si scade pofta de mancare.

Datorita metodei prin presare la rece se pastreaza intacte vitaminele, mineralele si enzimele din fructe, legume si frunze.

Savureaza cu placere!