Pasionatii de arta culinara se intalnesc la Food Content Creators Conference & Awards 2023!

Pasionatii de arta culinara se intalnesc la Food Content Creators Conference & Awards 2023!

Dupa 16 editii, Food Bloggers Conference, cea mai indragita conferinta dedicata pasionatilor de arta culinara, se reinventeaza intr-un eveniment mult mai mare, sub numele Food Content Creators Conference si adauga o noua componenta: gala de premiere Food Content Creators Awards. Noua editie va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

Specialisti renumiti in sfera artei culinare, profesionisti cu experienta in domeniu si creatori de continut apreciati vor dezbate la Food Content Creators Conference cele mai noi tendinte, impartasind idei proaspete, povesti savuroase si abordari de succes in mediul online, dar si in bucatarie. Mai mult, evenimentul abordeaza modalitatile prin care pot fi obtinute colaborari eficiente si de durata intre brandurile relevante din zona culinara si persoanele active in mediul online.

Programul editiei de iarna de anul acesta cuprinde 3 sesiuni menite sa inspire pasionatii de arta culinara activi in social media si sa aduca in prim plan noutatile din universul gastronomiei:

How to Work with Brands

Cum sa construiesti colaborari de succes cu brandurile? Aceasta sesiune aduce impreuna creatori de continut indragiti si profesionisti cu experienta in industrie pentru a dezbate noile oportunitati de colaborare, adaptate la platformele actuale.

Christmas Inspiration: How to Make Your Seasonal Content Stand Out

Esti asteptat sa iei parte la o sesiune magica cu inspiratie pentru sarbatorile de iarna, unde fiecare moment devine o sursa de bucurie si creatie. Vorbitori apreciati iti vor prezenta idei unice pentru a crea continut culinar captivant in aceasta perioada speciala.

Chef Talks

In aceasta sesiune, bucatari indragiti impartasesc secrete culinare si experiente unice in universul gastronomic. Vei afla povesti inedite, tehnici inovatoare si perspective autentice asupra evolutiei constante a artei culinare.

Nume importante din sfera culinara locala si creatori de continut apreciati vor urca pe scena noii editii, dintre care:

  • Adrian Hadean
  • Oana Coanta (Chef Manager, Bistro de l'Arte)
  • Ovidiu Tiganus "Barbosu" (Content Creator)
  • Bogdan Alexandrescu "Dexter" (Chef & Entrepreneur)
  • Marian Zancianu (Head Chef & Owner, Zori Restaurant)
  • Leo Dumitru (Content Creator)
  • Marius Tudosiei (Chef Owner Bacania Veche & Bacania Veche Delicatese si Gradina)
  • Alexandra Manolache (Brand Manager Confectionery, Nestlé)
  • Roxana Dumitru (Marketing Director, De'Longhi Group)
  • Cristina Malai (Head Chef, Vie Bucharest)
  • Cristina Andrei (Content Creator)
  • Andreea Mira (Food Photographer)
  • Bogdan Ivascu (Business Manager, Maker Studio)
  • Adriana Sohodoleanu (Phd, Food Studies)
  • Mia Munteanu (Founder, Fennec Creative Studio)

Pe langa continutul bogat, Food Content Creators Conference ofera nenumarate ocazii de socializare cu vorbitorii invitati, dar si cu alti creatori de continut si profesionisti din domeniu prezenti la eveniment. Iubitorii de online si de bun gust vor avea parte de cadrul perfect pentru networking de calitate, evenimentul fiind o oportunitate pentru a cunoaste oameni noi, pentru a descoperi secretele celor din industrie si a crea conexiuni valoroase.

Mai mult, participantii vor avea ocazia sa descopere retete si tehnici speciale, in timp ce isi vor rasfata simturile cu o multime de gustari pregatite chiar sub ochii lor. Partenerii evenimentului ii vor surprinde pe cei prezenti cu momente demo live speciale si experiente memorabile in pauzele de networking.

Gala de premiere Food Content Creators Awards 2023 va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott Bucuresti, dupa conferinta din prima parte a zilei. Food Content Creators Awards va oferi recunoastere celor mai activi si apreciati creatori de continut culinar, celebrand acei creatori digitali care au imbogatit mediul online culinar local si eforturile lor in a impartasi cel mai inspirat si mai delicios continut. Prima editie propune 12 categorii in competitie, nominalizarile fiind votate de catre public si analizate de un juriu atent selectat, format din 70 de specialisti din zona de food, comunicare si digital.

Evenimentul se va desfasura exclusiv offline, cu participare doar in sala de conferinta de la JW Marriott Hotel Bucuresti. Mai multe detalii despre agenda si inscrieri sunt disponibile pe www.foodcontentcreators.ro.

Pentru a fi la curent noutatile despre Food Content Creators Conference & Awards 2023, puteti urmari pagina oficiala de Facebook si pagina de Instagram.

Food Content Creators Conference & Awards 2023 este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Lidl Romania si cu sprijinul Electrolux, ShanShi, Nestlé Dessert, Kenwood, Nutribullet, Fino, Fuchs, Olympia.

Despre EVENSYS

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminare proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

Dupa 16 editii, Food Bloggers Conference, cea mai indragita conferinta dedicata pasionatilor de arta culinara, se reinventeaza intr-un eveniment mult mai mare, sub numele Food Content Creators Conference si adauga o noua componenta: gala de premiere Food Content Creators Awards. Noua editie va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

Specialisti renumiti in sfera artei culinare, profesionisti cu experienta in domeniu si creatori de continut apreciati vor dezbate la Food Content Creators Conference cele mai noi tendinte, impartasind idei proaspete, povesti savuroase si abordari de succes in mediul online, dar si in bucatarie. Mai mult, evenimentul abordeaza modalitatile prin care pot fi obtinute colaborari eficiente si de durata intre brandurile relevante din zona culinara si persoanele active in mediul online.

Programul editiei de iarna de anul acesta cuprinde 3 sesiuni menite sa inspire pasionatii de arta culinara activi in social media si sa aduca in prim plan noutatile din universul gastronomiei:

How to Work with Brands

Cum sa construiesti colaborari de succes cu brandurile? Aceasta sesiune aduce impreuna creatori de continut indragiti si profesionisti cu experienta in industrie pentru a dezbate noile oportunitati de colaborare, adaptate la platformele actuale.

Christmas Inspiration: How to Make Your Seasonal Content Stand Out

Esti asteptat sa iei parte la o sesiune magica cu inspiratie pentru sarbatorile de iarna, unde fiecare moment devine o sursa de bucurie si creatie. Vorbitori apreciati iti vor prezenta idei unice pentru a crea continut culinar captivant in aceasta perioada speciala.

Chef Talks

In aceasta sesiune, bucatari indragiti impartasesc secrete culinare si experiente unice in universul gastronomic. Vei afla povesti inedite, tehnici inovatoare si perspective autentice asupra evolutiei constante a artei culinare.

Nume importante din sfera culinara locala si creatori de continut apreciati vor urca pe scena noii editii, dintre care:

  • Adrian Hadean
  • Oana Coanta (Chef Manager, Bistro de l'Arte)
  • Ovidiu Tiganus "Barbosu" (Content Creator)
  • Bogdan Alexandrescu "Dexter" (Chef & Entrepreneur)
  • Marian Zancianu (Head Chef & Owner, Zori Restaurant)
  • Leo Dumitru (Content Creator)
  • Marius Tudosiei (Chef Owner Bacania Veche & Bacania Veche Delicatese si Gradina)
  • Alexandra Manolache (Brand Manager Confectionery, Nestlé)
  • Roxana Dumitru (Marketing Director, De'Longhi Group)
  • Cristina Malai (Head Chef, Vie Bucharest)
  • Cristina Andrei (Content Creator)
  • Andreea Mira (Food Photographer)
  • Bogdan Ivascu (Business Manager, Maker Studio)
  • Adriana Sohodoleanu (Phd, Food Studies)
  • Mia Munteanu (Founder, Fennec Creative Studio)

Pe langa continutul bogat, Food Content Creators Conference ofera nenumarate ocazii de socializare cu vorbitorii invitati, dar si cu alti creatori de continut si profesionisti din domeniu prezenti la eveniment. Iubitorii de online si de bun gust vor avea parte de cadrul perfect pentru networking de calitate, evenimentul fiind o oportunitate pentru a cunoaste oameni noi, pentru a descoperi secretele celor din industrie si a crea conexiuni valoroase.

Mai mult, participantii vor avea ocazia sa descopere retete si tehnici speciale, in timp ce isi vor rasfata simturile cu o multime de gustari pregatite chiar sub ochii lor. Partenerii evenimentului ii vor surprinde pe cei prezenti cu momente demo live speciale si experiente memorabile in pauzele de networking.

Gala de premiere Food Content Creators Awards 2023 va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott Bucuresti, dupa conferinta din prima parte a zilei. Food Content Creators Awards va oferi recunoastere celor mai activi si apreciati creatori de continut culinar, celebrand acei creatori digitali care au imbogatit mediul online culinar local si eforturile lor in a impartasi cel mai inspirat si mai delicios continut. Prima editie propune 12 categorii in competitie, nominalizarile fiind votate de catre public si analizate de un juriu atent selectat, format din 70 de specialisti din zona de food, comunicare si digital.

Evenimentul se va desfasura exclusiv offline, cu participare doar in sala de conferinta de la JW Marriott Hotel Bucuresti. Mai multe detalii despre agenda si inscrieri sunt disponibile pe www.foodcontentcreators.ro.

Pentru a fi la curent noutatile despre Food Content Creators Conference & Awards 2023, puteti urmari pagina oficiala de Facebook si pagina de Instagram.

Food Content Creators Conference & Awards 2023 este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Lidl Romania si cu sprijinul Electrolux, ShanShi, Nestlé Dessert, Kenwood, Nutribullet, Fino, Fuchs, Olympia.

Despre EVENSYS

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminare proprii, ce acopera sapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, HR, Real Estate, Production si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola