Jamila Cuisine iti spune cum sa faci cel mai bun cheesecake la Crock-Pot

Jamila Cuisine iti spune cum sa faci cel mai bun cheesecake la Crock-Pot

Jamila spune ca cel mai bun cheescake pe care l-a la gustat vreodata este cel pe care l-a facut la Crock-Pot

In acelasi timp, tot ea spune ca aceasta este si cea mai usoara metoda de a pregati un cheesecake. 

Dar, mai bine o lasam pe ea sa va povesteasca:

"Acest cheesecake cu ciocolata facut la slow cooker Crock-Pot este cel mai reusit cheesecake pe care l-am facut pana acum.

Spun asta fara a exagera cu nimic si cred cu tarie ca n-am mancat un cheesecake mai bun. Sincer, pana acum ma speria oarecum ideea de a face cheesecake.

Stiam ca dureaza, ca trebuie sa ai grija la temperatura la care coci prajitura, ca trebuie coapta pe baie de aburi, ca poti da foarte usor gres lasand-o prea mult la cuptor.

Din start ma descuraja reteta, chiar daca imi place foarte mult cheesecake-ul. Asta pana mi-a venit ideea salvatoare de a prepara un cheesecake cu ciocolata la Crock-Pot-ul meu Saute. Citisem despre dulciurile facute la slow-cooker-ul Crock-Pot si cheesecake-ul mi se parea un desert potrivit pentru acest aparat.

Dar de ce sa folosim un Crock-Pot pentru a face acest cheesecake si nu un cuptor traditional?

In primul rand pentru ca cheesecake-ul este un desert care trebuie copt la o temparatura joasa constanta, iar Crock-Pot-ul este ideal pentru asta, el coace preparatele la o temperatura joasa care se mentine constanta si care permite alimentelor sa se gateasca perfect.

La cuptorul traditional temperatura poate fluctua, mai ales daca avem un cuptor pe gaz.

In al doilea rand pentru ca putem crea o baie de aburi chiar in interiorul vasului Crock-Pot-ului fara sa fie nevoie sa mai completam apa sau sa verificam prajitura. La cuptor apa se evapora si trebuie completata la nevoie, iar asta inseamna deschiderea cuptorului si scaderea apoi cresterea temperaturii de coacere a cheesecake-ului.

La Crock-Pot nu este nevoie sa ridicam capacul aparatului, pur si simplu punem o hartie de copt deasupra vasului inainte de a pune capacul, asta pentru a nu permite picaturilor de apa formate sa curga in prajitura, si lasam cheesecake-ul sa se coaca. In 4 ore va fi perfect. Obtinem un cheesecake cu ciocolata la Crock-Pot, fin, cremos, delicios, fara sa fie copt prea mult si nu in ultimul rand fara efort.

Inainte de a pune acest cheesecake in vasul Crock-Pot-ului va sfatuiesc sa inveliti peretii exteriori ai tavii cu folie de aluminiu, asta pentru a impiedica apa din vas sa ajunga in prajitura. Puteti scapa totusi de aceasta problema folosind o tava din silicon.

Sper din suflet sa va ajute aceasta reteta de cheesecake cu ciocolata la Crock-Pot, iar pe final va pot spune ca cei de la Crock-Pot va asteapta cu reduceri de pana la 30% cu ocazia promotiei de Mos Nicolae."

Mai multe detalii gasiti pe Crock-Pot Romania.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
5
Carte de bucate

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie