Scapa de kilogramele acumulate de Sarbatori, cu Suc Detox Verde made by Carmen Bruma la Kuvings

Scapa de kilogramele acumulate de Sarbatori, cu Suc Detox Verde made by Carmen Bruma la Kuvings

Carmen Bruma vine in ajutorul celor care si-au propus sa scape de kilogramele in plus, acumulate de sarbatori.

Astfel ca, frumoasa vedeta ofere cateva sfaturi utile pentru recapatarea siluetei dorite. 

Iata care sunt acestea:

1. Incearca sa elimini alimente precum cascavalul, branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigeii, produsele de patiserie din faina alba, mezelurile si dulciurile si bauturi cu alcool, sucurile dulci si frappe-urile

2. Nu manca nimic dupa apusul soarelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare. Mananca fructe la 1-2 ore inainte sau dupa masa, dar pana in ora 15:00.

3. Fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc, sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa. Oricare dintre variante poate functiona, cu conditia sa fii perseverent/a.

4. Evita sa mananci la masa de seara carbohidrati de genul orez, paine, paste, mamaliga. Cina trebuie sa contina o carne slaba cu o garnitura din salata de sezon.

5. Inlocuieste gustarile cu diverse sucuri proaspete din fructe sau legume. De exemplu, SUCUL DETOX VERDE preparat de Carmen Bruma cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings.

Reteta o ai mai jos. 

Ingrediente:

• mar – 1 buc (250 g)
• castraveti mici – 2 buc. (200 g)
• telina (radacina) –1 buc. (100 g)
• spanac proaspat – 2 maini
• lamaie - 1 buc. 

Mod de preparare:

• Spala toate ingredientele si curata lamaia si telina


• Echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri


• Introdu pe rand ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de axul melcat


• La final poti adauga in suc si 2 cuburi de gheata, dupa preferinta


Sucul se bea imediat dupa preparare, zilnic, in prima parte a zilei. Are putine calorii, stimuleaza digestia, ajuta in procesul de eliminare a toxinelor si scade pofta de mancare.

Datorita metodei prin presare la rece se pastreaza intacte vitaminele, mineralele si enzimele din fructe, legume si frunze.

Savureaza cu placere!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
2
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Salam de biscuiţi reţetă
4
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Prajitura Sireata
5
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Parteneri
Desert prajitura cu mere rase - de post
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mere rase - de post

Retete de post economice Este o prajitura de post foarte gustoasa si foarte economica.  Cand am incercat-o prima data,...

Desert prajitura cu mere rase - de post
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Turta dulce decorata cu royal icing
Gustos.RO

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing