Covrigeii Antonio di Vaio – gustarea potrivita in orice context

Covrigeii Antonio di Vaio – gustarea potrivita in orice context

Trebuie sa recunoastem ca cei mai multi oameni sunt impatimiti ai rotaielilor. Daca pana acum mai multi ani gustarile erau luate mai degraba la film sau la diverse iesiri, acum putem vedea oameni pe strada care rontaie la semafor, pe banca in parc sau in statia de autobuz. De asemenea, la orice loc de munca exista colegi care rontaie indiferent ca lucreaza sau sunt in pauza. Practic, nu exista loc in care sa nu vezi pe cineva rontaind.

La prima vedere rontaitul poate parea doar un mod de a-ti potoli foamea, dar o gustare poate face mai mult de atat. Gustarile pot ajuta oamenii sa socializeze pentru ca usureaza interactiunea umana. Cum? Sa te duci la un coleg nou de la job cu pretextul ca vrei sa il oferi covrigei, poate fi inceputul unei conversatii in care sa va cunoasteti si sa aflati mai multe unul despre celalalt. De asemenea, rontaitul este un mod prin care unele persoane se destreseaza si isi iau energia necesara.

Intelegand acest fenomen, brand-ul Antonio di Vaio a creat o gustare sub forma unor covrigei deliciosi sau, asa cum sunt cunoscuti in Italia, taralli. Pentru realizarea acestora sunt folosite materii prime de baza de cea mai buna calitate, inspirate de piloni ai agriculturii din Puglia, Italia: faina, vinul si uleiul de masline. De asemenea, ingredientele folosite precum maslinele, oregano, busuiocul si rosiile, sunt naturale si atent selectionate. Datorita acestora si procesului tehnologic controlat riguros, gama de covrigei Antonio di Vaio sunt o gustare satioasa si sanatoasa, perfecta atat pentru impatimitii rontaielilor, cat si pentru cei care isi doresc sa incerce ceva nou si absolut delicios.

In prezent, covrigeii Antonio di Vaio sunt disponibili in patru variante in functie de mirodeniile cu care sunt asezonati: covrigei clasici cu ulei de masline, covrigei cu ceapa si masline negre, covrigei cu gust de pizza care contin rosii, ceapa si mirodenii, si covrigeii cu ulei de masline si verdeturi. Pentru ca sunt o gustare hranitoare, acestia pot fi o alternativa excelenta la micul dejun sau pot fi o gustare ideala la film, la iesirile cu prietenii, la birou sau la scoala.

Astfel, gama de covrigei Antonio di Vaio reprezinta o gustare ideala indiiferent de ora sau de context, mai ales ca oricine poate avea garantia ca sunt realizati din cele mai bune ingrediente.

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat

Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat

Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...

Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparat
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Cappuccino
2
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Prajitura Tosca - un desert imbietor
3
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Cartofi cu piept de pui in sos de smantana
Bucataras.RO

Cartofi cu piept de pui in sos de smantana

Pentru pranz este o mancare tare buna in care se imbina atat cartofii cat si carnea, acompaniate de un sos de smantana care...

Cartofi cu piept de pui in sos de smantana
Gem de gutui cu ghimbir
Culinar.RO

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia