Covrigeii Antonio di Vaio – gustarea potrivita in orice context

(0)

2019-08-30 17:10:41

Trebuie sa recunoastem ca cei mai multi oameni sunt impatimiti ai rotaielilor. Daca pana acum mai multi ani gustarile erau luate mai degraba la film sau la diverse iesiri, acum putem vedea oameni pe strada care rontaie la semafor, pe banca in parc sau in statia de autobuz. De asemenea, la orice loc de munca exista colegi care rontaie indiferent ca lucreaza sau sunt in pauza. Practic, nu exista loc in care sa nu vezi pe cineva rontaind.

La prima vedere rontaitul poate parea doar un mod de a-ti potoli foamea, dar o gustare poate face mai mult de atat. Gustarile pot ajuta oamenii sa socializeze pentru ca usureaza interactiunea umana. Cum? Sa te duci la un coleg nou de la job cu pretextul ca vrei sa il oferi covrigei, poate fi inceputul unei conversatii in care sa va cunoasteti si sa aflati mai multe unul despre celalalt. De asemenea, rontaitul este un mod prin care unele persoane se destreseaza si isi iau energia necesara.

Intelegand acest fenomen, brand-ul Antonio di Vaio a creat o gustare sub forma unor covrigei deliciosi sau, asa cum sunt cunoscuti in Italia, taralli. Pentru realizarea acestora sunt folosite materii prime de baza de cea mai buna calitate, inspirate de piloni ai agriculturii din Puglia, Italia: faina, vinul si uleiul de masline. De asemenea, ingredientele folosite precum maslinele, oregano, busuiocul si rosiile, sunt naturale si atent selectionate. Datorita acestora si procesului tehnologic controlat riguros, gama de covrigei Antonio di Vaio sunt o gustare satioasa si sanatoasa, perfecta atat pentru impatimitii rontaielilor, cat si pentru cei care isi doresc sa incerce ceva nou si absolut delicios.

In prezent, covrigeii Antonio di Vaio sunt disponibili in patru variante in functie de mirodeniile cu care sunt asezonati: covrigei clasici cu ulei de masline, covrigei cu ceapa si masline negre, covrigei cu gust de pizza care contin rosii, ceapa si mirodenii, si covrigeii cu ulei de masline si verdeturi. Pentru ca sunt o gustare hranitoare, acestia pot fi o alternativa excelenta la micul dejun sau pot fi o gustare ideala la film, la iesirile cu prietenii, la birou sau la scoala.

Astfel, gama de covrigei Antonio di Vaio reprezinta o gustare ideala indiiferent de ora sau de context, mai ales ca oricine poate avea garantia ca sunt realizati din cele mai bune ingrediente.